Shopping Location

We think your location is ?

Rewax Voorwaarden

Brixtol Textiles biedt alle eigenaars van een gewaxt katoenen kledingstuk van Brixtol Textiles een service voor het opnieuw waxen op maat. Na jarenlang regelmatig gebruik slijt de beschermlaag geleidelijk wanneer deze wordt blootgesteld aan regen, wind en wrijving. Daarom raden wij u aan uw kledingstuk opnieuw te waxen om de levensduur te verlengen. Wij rewaxen uw kleding met behulp van onze Reproofing Spray voor gewaxte kleding, die wij samen met Halley Stevensons, de wereldleider op het gebied van gewaxte en waterdichte stoffen, produceren.

De Brixtol Textiles rewax service wordt uitgevoerd door een medewerker en is exclusief voor kledingstukken van Brixtol Textiles. De rewaxing service omvat geen reparaties.

SERVICEPROCES

Om uw gewaxte katoenen kledingstuk professioneel te laten rewaxen door Brixtol Textiles, plaatst u een bestelling voor rewaxen op onze site. U ontvangt dan een verzendlabel via e-mail. Verzend uw kledingstuk met dit verzendlabel naar ons kantoor in Stockholm, Zweden. Brixtol Textiles zal uw kledingstuk binnen 30 dagen na ontvangst opnieuw van was voorzien. Wanneer de wasbehandeling is voltooid, sturen wij uw kledingstuk terug naar het adres dat u bij het afrekenen hebt gebruikt.

alleen e.u service

Momenteel bieden wij deze service niet aan voor klanten buiten de Europese Unie. De reden hiervoor zijn de extra invoerbelastingen en -heffingen.